ویزای کشور ها

نمایش بر اساس

ویزا شنگن فرانسه

  اروپا  

به نام خدا مدارک موردنیاز درخواست ویزای شنگن از سفارت فرانسه (این ویزا مولتی میباشد) مبلغ 4850 یورو اصل گذرنامه امضا شده با 8 ماه اعتبار از تاریخ سفر + کپی گذرنامه از صفحه مشخصات کپی از ویزاهای مهم و معتبر 10 سال گذشته عکس 3....

ویزا آذربایجان

  آذربایجان  

مدارک لازم جهت اخذ ویزا ی آذربایجان: اصل پاسپورت با حداقل ۳ ماه اعتبار قطعه عکس رنگی پس زمینه سفید بیمه مسافرتی عزیزی که قصد سفر به کشور آذربایجان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا آذربایجان با در دست داشتن مدارکی که در بالاآمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند....

ویزا سنگاپور

  سنگاپور  

اسکن رنگی پاسپورت اسکن رنگی عکس کپی صفحه اول و دوم شناسنامه یک قطعه عکس آدرس کامل محل سکونت و محل کار و عنوان شغل واچر هتل و رزرو هتل ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد....

ویزا هنگ کنگ

  هنگ کنگ  

اسکن رنگی پاسپورت با حداقل 8 ماه اعتبار گواهی اشتغال به کار (انگلیسی) با ذکر سه متن و حقوق ماهیانه به دلار کپی ویزاهای قبلی هنگ کنگ دو قطعه عکس تمکن مالی بالای 10 میلیون تومان به خاطر داشته باشید که آژانس ما درسریعترین و کوتاهترین زمان کار های ویزا را برای شما عزیزان انجام میدهد فقط کافیست تا کار های اخذ ویزای خود را به ما بسپارید ....

ویزا ایران

  ایران  

اسکن رنگی پاسپورت اسکن رنگی عکس مهمان اسکن کارت ملی و شناسنامه میزبان فرم اطلاعات مسافر اخذ ویزا برای اتباع خارجی که قصد ورود به ایران را دارند....

ویزا روسیه

  روسیه  

مدارک مور نیاز برای ویزای روسیه شناسنامه ایرانی اصل پاسپورت اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد....

ویزا چین

  چین  

اصل گذرنامه (داشتن سه صفحه خالی الزامیست) با حداقل 6 ماه اعتبار , عکس رنگی تمام رخ توضیحاتعکس رنگی تمام رخ 6x4بدون کلاه و عینک با پس زمینه روشن، نامه تمکن مالی به زبان لاتین با موجودی حداقل 3000 دلار برای هر نفر، کپی شناسنامه صفحه اول و دوم- مشخصات کامل (آدرس محل کار و منزل) تمکن مالی به ازای هر نفر 10میلیون تمان خدمات ویزا و وقت سفارت را برای شما در سریعترین زمان ممکن دریافت میکنیم....

ویزا دبی

  دبی  

مدت اقامت :14 روز مدت اعتبار ویزا :60 روز مدت اخذ ویزا :7 الی 10 روز کاری مدارک مورد نیاز ویزا ی دبی:اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار-آدرس وشماره تلفن مسافر- در صورت خرید بلیط و هتل تخفیف دارد - اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه اول و دوم شناسنامه پدر یا مادر برای افراد زیر 18 سال الزامی است وقت سفارت و اخذ ویزای خود را به ما بسپارید تا در سریعترین زمان ویزایتان را دریافت کنید ....

ویزا تایلند

  تایلند  

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود....